Satakuntalaisia valittiin Vihreiden puoluehallitukseen ja -valtuuskuntaan

Vihreiden puoluekokous valitsi kankaanpääläisen Irmeli Elomaan puoluehallituksen varajäseneksi ja porilaisen Henry Merimaa puoluevaltuuskunnan varsinaiseksi jäseneksi kaudelle 2017–2019. Raumalainen Marianna Hanni valittiin puoluevaltuuskunnan varajäseneksi.

Elomaa on Kankaanpäässä kaupunginvaltuutettuna, Merimaa Porissa varavaltuutettuna ja Hanni Raumalla varavaltuutettuna.

Vihreiden puoluehallituksessa on 12 varsinaista jäsentä ja 8 varajäsentä. Puoluehallituksen varsinaisten jäsenten joukossa ovat puolueen puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa. Muilla jäsenillä on henkilökohtaiset varajäsenet, joilla on läsnäolo- ja puheoikeus kaikissa hallituksen kokouksissa.

Puoluevaltuuskunnassa on puheenjohtajan ja kahden varapuheenjohtajan lisäksi 40 varsinaista jäsentä ja 40 varajäsentä. Valtuuskunta hyväksyy periaateohjelmaa ja poliittista ohjelmaa lukuunottamatta Vihreiden poliittiset linjat.