Uusi Satakunta asukkaiden yhdenvertaisin oikeuksin!

Pekka Haavisto presidentiksi – demokraattisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan rakentajaksi ja takaajaksi.

Satakunnan Vihreät haluaa rakentaa moniarvoista, ihmistä kunnioittavaa ja kuuntelevaa maakuntaa. Satakuntaa, joka ottaa huomioon eri seutukuntien tarpeet, eri väestöryhmien ja yksittäisten ihmisten elämäntilanteet. Laajakantoista sote- ja maakuntauudistusta tehtäessä tämä painotus on pidettävä kirkkaana päätöksentekijöiden mielissä. Me vihreät haluamme olla mukana toteuttamassa tällaista maakuntauudistusta!

Satakunta on nyt ja tulevaisuudessa koulutusmaakunta. Koulutusta, kaikki koulutusasteet mukaan lukien, tulee vaalia. Koulutukseen panostaminen, myös uusien koulutusalojen ja -innovaatioiden kehittäminen, on ensisijainen tapa pitää Satakunta elinvoimaisena.

Satakunnan Vihreät haluaa lisätä maakunnan vetovoimaa vaikuttamalla siihen, että Satakunta on kaikille turvallinen ja hyvä paikka asua, tehdä työtä ja harjoittaa yritystoimintaa.  Vastaanottamalla pakolaisia ja hyväksymällä maahanmuuttajat yhdenvertaisina ihmisinä joukkoomme, turvaamme Satakunnan väestöpohjan kasvun ja monipuolistumisen.

Vihreässä Satakunnassa julkista liikennettä tehostetaan niin, että mahdollisimman moni voi sitä vaivattomasti käyttää. Monipuoliset tavat kehittää seutukunnallista liikennettä on otettava käyttöön sote- ja maakuntahallinnon uudistuksen yhteydessä. Ainoastaan niin voidaan turvata keskittyvien sote-palveluiden saavutettavuus maakunnan eri alueiden asukkaille.

 Satakunnan Vihreät tukee Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjaa. Vihreät näkee Haaviston todellisena vaihtoehtona suomalaisen ja avoimen kansainvälisen yhteiskunnan rakentajana. Pekka Haavisto on vahva kansalaisyhteiskunnan ja moniarvoisuuden puolustaja tässä maailman ajassa, jossa demokratia ja ihmisoikeudet ovat on monin tavoin uhattuina. – Satakunnan vihreät avaa Facebook-sivut ”Pekka Haavisto presidentiksi” elokuun aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *