Anne Liinamaa

Puolesta vai vastaan?

Annen vaaliteemat eduskuntavaaleissa – 11. kesäkuuta 2007 klo 9.13

Tämän päivän Satakunnan Kansassa julkaistiin kirjoitukseni sosiaalilautakunnan toiminnasta. Kirjoituksen näkeminen lehdessä ei tuottanut itselleni iloa eikä riemua, oikeastaan ainoastaan surua ja pettymystä. Monien porilaisten tavoin totean, että tätäkö tämä nyt sitten on.

Olen pelännyt sosiaalilautakunnan muiden jäsenten palutetta ja miettinyt olenko rikkonut joitakin sopivuussääntöjä. Mielummin olisin suhtautunut kaikkeen neutraalisti ja ollut ottamatta kantaa. Olotilani ennen kirjoittamista oli kuitenkin kuin vanhassa gospel-renkutuksessa: ”Puolesta tai vastaan. Joko tai ainoastaan.” Hiljeneminen olisi merkinnyt toiminnan hyväksymistä, joko olen mukana tässä toimintatavassa tai olen sitä vastaan, puolitietä ei ole.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

3 kommenttia artikkeliin ”Puolesta vai vastaan?”

 1. Maarit kirjoittaa:

  12. kesäkuuta 2007 kello 21.54

  Rohkeasti toimittu, Anne! Asia ei minua henk. koht. kosketa yhtään, en ole edes porilainen, mutta lehtiä lukiessa tuli sellainen olo että ”viimeinkin joku uskalsi!”. Siitä on aikaa jo ainakin kymmenen vuotta kun eräs läheinen tuskaili, ettei koskaan tule saamaan Porista virkaa kun ei ole ”sopivia suhteita” sosiaalilautakuntaan. Jo silloin tuntui uskomattomalta, että nykymaailmassa voidaan tuolla tavalla toimia saati että vielä nykyäänkin.

 2. Eeva kirjoittaa:

  13. kesäkuuta 2007 kello 20.15

  Kirjoituksesi sai minut – ja mieheni – heti aamusta lähtien hyvälle tuulelle, tällaista ilmanraikastusta Pori nimenomaan kaipaa. Voin hyvin kuvitella tunteesi kirjoituksesi nähdessäsi lehdessä, mutta tämän kaltaista siviilirohkeutta on vain harvoilla ja me toiset tyydymme vain kannustamaan. Hienoa kerrassaan:-)

 3. Kirsi Hirvonen kirjoittaa:

  30. kesäkuuta 2007 kello 15.39

  Aika moisen touhun olet Anne aloittanut. En yhtään ihmettele että
  vihamiehiä on tullut roppakaupalla. Ehkäpä toimintatapa on kuitenkin
  väärä, ihmisiä arvostelemalla ja haukkumalla ei pitkälle pötki. No
  elämä opettaa.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sivusto on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Kirjaudu sisään