Anne Liinamaa

Tuomio ja eikun eteenpäin

Annen vaaliteemat eduskuntavaaleissa – 28. kesäkuuta 2007 klo 12.21

Eilen oli ensimmäinen sosiaalilautakunnan kokous kohun jälkeen. Aluksi käsiteltiin tämä lautakunnan toiminnasta syntynyt julkinen keskustelu. Kaikki lautakunnan jäsenet tuomitsivat toimintani yksimielisesti. Niinpä tietenkin, mitä muuta olisin voinut odottaa, arvostelinhan julkisesti heidän toimintaansa. Tiedän edelleen toimineeni oikein, mutta tuntuu silti kurjalta työskennellä jännittyneessä ja vihamielisessä ilmapiirissä. Tämä hinta muutoksesta on siis maksettava.

Sunnuntaina tapaan vihdoin omat puoluekaverini kesäretken merkeissä. Toivottavasti he saavat luotua uutta uskoa siihen, että politiikalla voi saada aikaan muutosta ja tämä kaikki on kannattanut.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuomio ja eikun eteenpäin”

  1. Marikki kirjoittaa:

    15. heinäkuuta 2007 kello 15.16

    Hei, rohkea esitaistelija,
    kyllä muutos vaatii ihmiseltä kaiken, mutta se on sen arvosta! Toivon totisesti, että jotain tapahtuisi, mutta ikävä kyllä maailma on osoittatunut pahemmaksi paikaksi kun uskalsin ajatellakaan.

    Toivo on säilytettävä vaikka hillopurkissa!

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sivusto on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Kirjaudu sisään