Anne Liinamaa

Haaveena helpot junamatkat

Annen vaaliteemat eduskuntavaaleissa – 13. elokuuta 2012 klo 10.56

Matkustan perheeni kanssa talvisin hiihtoloman viettoon Lappiin. Joka kerta haaveilen mielessäni, että voisimme vaihtaa täyteen ahdetulla henkilöautolla matkustamisen mukavaan junamatkailuun. Vaihtoehto on kuitenkin tuntunut kahden aikuisen ja kahden lapsen perheessä liian hankalalta suuren matkatavaramäärän takia. Miten ihmeessä selviäisimme junan vaihdosta tai bussiin siirtymisestä suksi- ja monokuorman kanssa?
Ongelmaan löytyi ratkaisu, kun kirjailija Sirpa Kähkönen ehdotti käytäntöä, jossa tavarat voisi lähettää kätevästi määränpäähän samalla, kun ostaa junalippua.
VR-yhtymän toimitusjohtaja Mikael Aro kertoi, että kokeilussa on juna- ja bussiaikataulujen yhdistäminen niin, että matkustaja voi reittiä valitessaan heti nähdä parhaan tavan miten suunnitella matkan niin, että voi yhdistää näitä kahta kulkuvälinettä.
Hyviä ideoita, jospa ensi talvena meidänkin perhe vaihtaa henkilöauton junaan.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sivusto on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Kirjaudu sisään