Pohjois-Satakunnan Vihreät ry

Kuntavaalit 2017

Näissä kuntavaaleissa päätetään Kankaanpään tulevaisuuden suunnasta. Me Vihreät haluamme rakentaa yhdessä teidän kanssanne kestävää tulevaisuutta.

Rakennetaan lapsillemme maailman paras koulu. Suojellaan yhteinen ympäristömme. Torjutaan köyhyyttä ja eriarvoisuutta. Mahdollistetaan hyvinvointia lähellä ihmistä. Luodaan työtä, turvaa ja inhimillisyyttä Kankaanpäähän.

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan kampanjaan! Yhdessä rakennamme keskustelevan, kaikkien kupunkilaisten Kankaanpään.

 

KUNTAVAALIEHDOKAAT 2017

Irmeli Elomaa 62

-Olen 67-vuotias lääkäri, ja urani aikana olen ollut sekä terveyskeskuksessa että yksityislääkärinä, sekä hallinnossa että käytännön töissä. Perustin Kankaanpäähän yksityisen lääkärikeskuksen,  josta nyt olen eläköitynyt. Olen  edelleen valtuustoehdokkaana, koska haluan vaikuttaa  yhteisiin asioihin ja uskon laajan kokemukseni  hyödyttävän päätöksenteossa ja soten suunnittelussa. Sairaat, köyhät, työttömät ja vanhukset ansaitsevat arvostavan kohtelun ja kuuntelemisen.  Ystävällisyys ja  palveluhenkisyys ei maksa mitään, mutta tuottaa paljon hyvää. 

 

 

Harri Kangas 63

 Olen syntyperäinen kankaanpääläinen, ja olen aina ollut kiinnostunut politiikasta. Nuorempana asuin ulkomailla, markkinoin kankaanpääläisiä kenkiä ja ajoin ammatikseni kilpaa Euroopan eri maissa. Seurasin aina myös kansainvälistä politikkaa. Olen EU-kansalainen ja vastustan nationalismia ja protektionismia, koska ne ovat kansainvälisen kehityksen esteenä. Sain ilmastoherätyksen Euroopan suurissa kaupungeissa eläessäni. Olen innovatiivinen, ja energiatehokkuus ja hiilineutraali kunta ovat tavoitteeni.

 

 

Heidi Kopra 64

Olen 39-vuotias sosionomi AMK, lastentarhanopettaja ja neljän lapsen äiti Kankaanpäästä. Minulle tärkeitä asioita ovat mm. kestävä kehitys, laadukas ja vastuullinen varhaiskasvatus sekä kuntalaisten yhdenvertaiset oikeudet ja monikulttuurisuus.

 

 

Risto Korjula 65

Minulla on paljon kokemusta arkielämästä, yksinhuoltajuudesta, olen toiminut yrittäjänä 13 vuotta, ym .   Perhe, luonto ja matkailu ovat lähellä sydäntäni.   Kankaanpään keskusta täytyy saada toimivaksi, esim. tyhjät liiketilat pienyrittäjille käyttöön, ja näin saadaan lisää työpaikkoja.  Politiikassa haluan ajaa vähäosaisten asiaa.

 

Mia Nother 66

Olen 46-vuotias ulkomaankaupan yo-merkonomi, äiti ja eläkeläinen. Olen Vihreänä ehdokkaana, koska uskon hyvinvoinnin perustuvan ihmisarvoon, tasa-arvoon ja tasapainoiseen talouteen. Omilla valinnoillani pyrin vaikuttamaan tulevaisuuteen joka päivä – muutos lähtee arjen pienistä asioista. Lähellä sydäntäni ovat vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien asiat. Uskon toistemme kannustamiseen, talouden uusiin näkymiin ja positiiviseen tulevaisuuteen kotikaupungissani ja koko Suomessa. Hyvinvointi tehdään lähellä ihmistä.

 

 

Tiina Sampakoski 67

-Olen kasvatustieteen ja teologian maisteri, ja olen toiminut opettajana, ohjaajana, teologina ja rauhankasvattajana. Olen kasvattanut yksinhuoltajana 3 poikaa aikuisuuteen. Olen asunut välillä ulkomailla, ja osaan kahdeksaa kieltä, mukana heprea ja arabia. Ulkomailla elämisen jälkeen Suomen luonto tuntuu entistä kauniimmalta, ja siitä on pidettävä huolta. Olen ollut välillä pitkään työttömänä ja tiedän mitä se merkitsee,  ja haluan olla nostamassa työttömiä pois työttömyydestä ja kannatan perustuloa. Itse haluaisin toimia pappina, mutta kotiseurakunnassani se ei naispappeuden vastustuksen vuoksi onnistu. Itse olen tasa-arvon vankkumaton kannattaja. Haluan ajaa eri ikäisten asioita, lasten, nuorten ja vanhusten.

 

Markku Suominen 68

Olen rakennusmestari ja luontokartoittaja, ja pitkän linjan luontoharrastaja. Olen toiminut Suomen Luonnonsuojeluliiton kaikilla organisaatiotasoilla hallituksen jäsenenä. Paikallistasolla luonnon- ja ympäristönsuojelu toimii nykyistä paremmin hallintouudistuksen jälkeen, jos luottamustehtävissä on henkilöitä, jotka ovat perillä kaavoitukseen ja kaikkeen ympäristöön liittyvistä kysymyksistä. Haluan edistää kestävän kehityksen ohjelman saamista koko Pohjois-Satakunnan alueelle. Minulle läheisiä ovat myös vanhusten ja vammaisten asiat.

 

 

Ulla Suontausta 69

Olen 56-vuotias opettaja. Asun vanhassa mummulassani, Hiitolan evakkojen asutustilalla, äitini, kissojeni ja koirieni kanssa. Töissä käyn Porissa. Toimin siellä aikuislukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorina. Minulle Kankaanpää on Suomen tärkein ja rakkain kaupunki. Erityisen kiinnostunut olen sen koulutus- ja kulttuuripolitiikasta.

 

 

Matti Velhonoja 70

Tunnen hyvin kotikaupunkini ja haluan kehittää sitä. Minulla on ideoita ja kyky neuvotella myös eri mieltä olevien kanssa. Politiikka on väline hyvän tulevaisuuden rakentamiseksi. Kankaanpää on hyvä ympäristö elää ja asua, mutta uutta työtä alueelle tulisi saada. Palvelualalla ja yritystoiminnassa on paljon mahdollisuuksia – mm matkailualaa kehittämällä saadaan sekä uutta työtä että lisätään kaupungin vetovoimaa. Koulutusmahdollisuuksista täytyy pitää huolta ja osaamista pitää kehittää – kaikilla kansalaisilla tulisi olla vapaa pääsy itsensä kehittämiseen sivistämiseen ja kansalaistaitojen ylläpitämiseen.

 

 

Sivusto on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Kirjaudu sisään